top of page
Пошук

Наша історія. Частина 1.

Оновлено: 20 квіт. 2020 р.

Друзі, ми вже вісім років разом! Розпочинали свій шлях із ідеї зробити якісний европейський продук (листівки), та дати можливість всім мешканцям України та її гостям отримати можливість зручно купити листівки за доступною ціною.

І повірте, на ринку, де вісім років тому, були пострадянські листівки з відповідною якістю і відповідною ціною, було важко і достить самонадіяно запропонувати щось інше. Але ми спробували, і завдяки Вам, нашим постійним пошановувачам, ми рухаємося вперед! Так як наша міссія - це впершу чергу висока якість, то і підбір матеріалів, з яких зробленні листівки, був досить кропітким. Ми зупинилися на італійсткому папері для листівок та італійськомі крафті для конвертів. Весь папір з самого початку ми купували виключно стандарту FSC, тому що, ми ставимося відповідально до екології та нашої планети, яка у нас у всіх одна.

Важливо зазначити, що листівки з конвертами, ще 8 років тому не продавали взагалі в Україні. Цю практику ми започаткували. Спочатку ми купували готові конверти Українського виробника (можливо перший рік), але потім зрозуміли, що ми можемо стати кращими, якщо конверти будуть унікального дизайну та значно кращої якості. І сьогодні, ми чи не єдині в Україні виробники листівок, де за замовчуванням, кожна листівка іде у комплекті із конвертом високої якості, індивідуальним дизайном та з використанням паперу FSC стандарту.

46 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page