top of page
Пошук

Наша історія. Частина 2.

Оновлено: 21 квіт. 2020 р.

Всі листівки S.Brothers&Co завжди були унікальними. Весь контент, від фотографії до ілюстрації - це авторський контент, який спочатку був зроблений в рамках нашої сімейної компанії, але з часом, за відсутності часу на створення нових видів листівок, ми звернулися до талановити іллюстраторів. За вісім років ми випустили напевно, 150 видів листівок, де кожний вид - це старанна та продумана робота від ідеї до реалізації.

Ми працюємо по самим високим стандартам у відношенню до автоського права, більше того, ми створюємо свою історію виходичи із нашого власного розуміння, якими мають бути листівки. І так буває, що навіть виконана і оплачена ілюстрація, після повторного критичного перегляду, не потрапляє у друк.

Небагато Українських компаній, які створюють сервіс чи продук на внутрішній ринок, створюють такі послуги чи товари, які не поступаються зарубіжним аналогам, при цьому коштують значно дешевше. Напевно, постійно маючи обмеженні можливості, український бізнес навчився максимально ефективно, без роздутих штатів, розкішних офісів та інших привілей, створювати щось дійсно неможливе. Ми тішимося, що в Україні є приклади на які хочеться рівнятися, і ми самі хочемо стати таким прикладом.

Маючи мікро команду, ми досягли такої ефективності, що листівки S.Brothers&Co, можна купити у двічі дешевше ніж в Німеччині, Італії, Франції. І це при тому, що там обєми ринків, купівельна проможність та сильна традиція купувати та дарувати листівки перевершує локальну в десятки разів.

Але важливо завжди памятати, що якщо б наші листівки, не викликали резонансу у наших шанувальників, ми не змогли б проіснувати і одного року на ринку. І так як українці - це неймовірна нація людей із надзвичайним смаком та захопленням до всього нового, ми ще довго будемо рухатися разом і тільки вперед!




39 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page